Työryhmäkutsu

Perheiden ja läheissuhteiden tutkimuspäivät (ent. Perhetutkimuspäivät) järjestetään seuraavan kerran Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa 25.-26.4.2024. Päivien teemana on ”Läheissuhteet liikkeessä”.

Pyydämme nyt työryhmäehdotuksia. Työryhmät kokoontuvat torstaina iltapäivällä (kaksi sessiota) ja perjantaina (yksi sessio). Viime kerrasta työryhmäsessioiden määrää on lisätty, jotta päällekkäisyyttä olisi vähemmän.

Toivomme työryhmäsessioita päivien teemaan liittyen, mutta myös muut ajankohtaiset perheisiin, läheissuhteisiin ja näiden kanssa toimimiseen liittyvät ehdotukset ovat tervetulleita. Tutkimuspäivät ovat monitieteiset ja moniammatilliset, joten työryhmillä voi olla erilaisia toteutustapoja.

Lähetä työryhmäehdotus sähköpostitse osoitteella sihteeri@pels.fi viimeistään 12.1.2024. Tieto hyväksytyistä työryhmistä ilmoitetaan työryhmäkoordinaattoreille tammikuun lopulla. Työryhmät julkistetaan päivien nettisivuilla tammikuun lopussa, jolloin avataan myös yksittäisten abstraktien jättö ja ilmoittautuminen päiville.

Ehdotuksesta tulee selvitä työryhmän:

·       otsikko

·       työryhmän kuvaus

·       koordinaattorin nimi, taustaorganisaatio ja yhteystiedot

Työryhmäehdotuksen suositeltu pituus on noin 200 sanaa.

Toivotamme Perheiden ja läheissuhteiden tutkimuspäiville tervetulleiksi kaikki läheissuhteista ja perheistä kiinnostuneet tutkijat, ammattilaiset, opiskelijat ja päättäjät!